Team

  Claudia Benmesahel-Kruidbos - Individuele begeleiding

Met meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkelingspsychologie en een specialisatie in Mediërend Leren® sinds 2008, heeft Claudia Benmesahel-Kruidbos een schat aan expertise.

lees meer »


 

  Mariska LantingaTesten

Met meer dan 10 jaar ervaring als IAG-er (Intensieve Ambulant Gezinsbehandelaar) bij 's Heerenloo in Almere, en een achtergrond in HBO-SPH en een 4-jarige opleiding Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, brengt Mariska Lantinga een uitgebreide kennis van diagnostiek en gezinsbegeleiding met zich mee.

lees meer »


 

  Martin Slagers - Groepsbegeleiding

Na zijn succesvol afgeronde VWO-opleiding ontwikkelde Martin een passie voor leren en ontwikkelen, en begeleidt hij kinderen naar het halen van hun volledige potentieel. Momenteel volgt hij de opleiding Mediërend Leren®.

lees meer »

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ons nieuwste teamlid is Django.

Hij is een Zwitserse Witte Herder (geboren 22 augustus 2023) en zal in september de opleiding starten voor Therapie hond aan de DAI Academy

Django is meestal aanwezig tijdens begeleidingssessies en indien men bang is voor honden dan heeft hij zijn eigen hok en is dus niet in de ruimte aanwezig.

Django van Germacohof.

Terug naar boven